Bálint Sándor Emlékverseny

5-vös csapata II. helyezést ért el.

bálint sándor emlékverseny egyházmegyei ii. hely a csapat eotvosoh 004
bálint sándor emlékverseny egyházmegyei ii. hely a csapat eotvosoh 004

A Napsugaras Tájház és a Szeged-Csanádi Egyházmegye Kateketikai Intézete a 2022/2023-as tanévben ismét Bálint Sándor Emlékversenyt hirdetett. 7.b osztályos csapatunk már harmadik alkalommal képviseli iskolánkat a három fordulós megmérettetésen. Az első feladat egy kis gyűjtőmunka volt, amely során a hittanosoknak egy digitális fotóalbumot kellett készíteniük a családjukban fellelhető régi, 1900-1970 közötti időszakban készült fényképek alapján. A második fordulóban egy online játék következett, a harmadik forduló pedig – a már megszokott módon – Szegeden, városi kalandjáték formájában került megrendezésre 2023. 05. 10-én, szerdán. A szervezők nagyon változatos feladatokkal készültek, az elméleti feladatok mellett QR kódos kérdések, füzérkészítés, ládafestés, lúdgége sodrás és még számos érdekes, izgalmas kihívás várt a fiatalokra.

A megmérettetés végén a három forduló pontszámait összesítve, a zsűri döntése alapján iskolánk 5-vös csapata II. helyezést ért el. A csapat tagjai (Dani Noel Dániel, Hollósi Előd Levente, Hőhn Balázs, Unyatyinszki Zalán Milán, Vetró László)

Nagy szeretettel gratulálunk a csapatnak a szép eredményhez! Hálánkat fejezzük ki Schmidt Jenőné Jutka néninek, hogy mindig számíthatunk rá, évről évre támogatja a csapatot, és velünk van minden versenyen.

Köszönetet mondunk Aleksza János diakónusnak is, hogy elkísérte, bíztatta versenyzőinket, és megosztotta velünk ezt az izgalmas napot.

 

 

Nagyné Arany Brigitta hitoktató