XVI. Eötvös bál

katolikus iskola életében 10., az intézmény fennállása óta 16. alkalommal megrendezett Eötvös bál

eötvös bál 2023 eotvosoh 096
XVI. Eötvös bál | eotvosoh © 2023

Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola nevelőtestülete és szülői szervezete által, a katolikus iskola életében 10., az intézmény fennállása óta 16. alkalommal megrendezett Eötvös bál célja az önfeledt kikapcsolódás, a szülők, pedagógusok és diákok kötetlen együttléte volt. Sajnos az elmúlt 2 évben mellőzni kellett ezt a nagy sikerű rendezvényt.

“Ha a szíved csordultig telt, akkor már nem beszélsz – hanem énekelsz. És ha a szíved túlcsordul, akkor már nem énekelsz – hanem táncolsz.”

A műsor Radics Gábornak, az intézmény két éve elballagó tanulójának előadásával kezdődött, felkészítője Nagy Krisztina tanárnő volt. A csodálatos dallamok után Oláh Tamás és Varga Petra Réka latin-amerikai táncokat adtak elő. A legutóbbi Minősítő Táncfesztiválon I. helyezést elért párost a végzős diákok angol keringője követte nagy sikerrel. A táncok koreográfiáját Pap Balázs tánctanár tanította be.

A jótékonysági bál teljes bevétele a diákok jutalmazására, az iskolai rendezvények és a gyereknap lebonyolítására fordítódik.

Az est hangulatáról a Con Moto Party Band gondoskodott.

Köszönet a szponzoroknak, a rendezvényt támogató szülőknek, a szülői munkaközösségnek, a fellépő diákoknak és a szervező munkában segítő pedagógusoknak, hogy lelkiismeretes munkájukkal és támogatásukkal hozzájárultak a bál létrejöttéhez.

Támogatók:

Horváthné Busa Nicole, Orosháza Város Önkormányzata, szülői , az iskola szülői  szervezete, Csiszárné Szendi Pálma és munkatársai, PMK Gasztro Korzó, Albán pékség, Szabó László, Szabó-Szilvássy Mónika, Győri-Dani József, Korponai Tünde, ONKC, IQ Könyvesbolt, Jumbo Üveg- porcelán Bolt -Héjjas Éva, Lizor Design, Napsugár Hotel, A'la Bárd étterem Gádoros, Burger Shop, Margaréta Babaáruház, Nagy Margaréta, Király Márta és Németh Imre, Szabó Viktor Tűzőrség Kft, Szabó Mihály, Oláhné Kolozsi Mónika, Faragó Vanda, Prozlik Eti masszőr, Piactéri Lottózó, Ficsor Zoltán mestercukrász, Lenti Bernadett, Napfény Természetgyógyászat, Rebi Fitness, Need for Spin, Kunstár Tímea kozmetikus, Patyi Eszter fodrász, Kun Judit kozmetikus, Linamar Hungary Zrt, La Femme kozmetika, Simondán Krisztina, Perfect körömstúdió Pécsi Tímea, Tompos Edit, Kovács Zsuzsa, Lukácsné Lengyel Katalin, Molnár Györgyi

Fényképek: >>>