Tesz Vesz Tavasz az Eötvösben

Tesz Vesz Tavasz 2015

Többen Együtt Szabadon Valami Egészen Szokatlant Tenni, Adni, Vállalni, Alakítani Szeretetből.

A Szeged–Csanádi Egyházmegyében március 20. és 22. között immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a Tesz Vesz Tavaszt, amelynek keretében ifjúsági közösségek egyidejűleg különböző helyszíneken szociális, ökológiai vagy más önkéntes tevékenységet végeznek.
A program célja, hogy a fiatalok egymással összefogva tapasztalatokat szerezzenek az önkéntességről, a szociális tevékenységről, a természeti és épített környezet védelméről, és aktív részesei legyenek környezetük jobbá tételének.
A Tesz Vesz Tavasz programban idén 38 településen, 90 csoportban és iskolában közel 3000 fő vett részt.
Iskolánk március 20-án kapcsolódott a rendezvényhez. Az alsó tagozatosok virágossá varázsolták az iskola előtti teret, a felső tagozatosok az óvodában és az iskola környékén végeztek tavaszi nagytakarítást.
Tanulóink átélték a közös tevékenység örömét, a rend és a tisztaság, a megszépült iskola körüli tér látványát. Reméljük, hogy így sokan úgy érezték, hogy felelősek azért, ami a környezetünkben történik.

Fényképek: >>

Sitkei Katalintanárnő

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .