Tanévnyitó ünnepség 2013. augusztus 30.

intézményünk tanévnyitó ünnepélye

Tanévnyitó ünnepség 2013. augusztus 30.
Tanévnyitó ünnepség 2013. augusztus 30.

Halkan útra kel a nyár, és észre sem vesszük, beköszönt az ősz, a szeptember s vele az új tanév. Reggelente megtelnek az utcák gyerekekkel és az őket kísérő szülőkkel. Az iskolák épülete ismét gyermekzsivajtól lesz teljes.
A természethez hasonlóan ekkor iskolánk is megújul, mely az első osztályos gyermekeink életében is meghatározó időszak. 2013. augusztus 30-án, 18 órai kezdettel tartottuk meg intézményünk tanévnyitó ünnepélyét. A nyári szünidő a pihentető, élményekben gazdag feltöltődés mellett kitartó felkészüléssel is járt tanulóink számára, megalapozva ezzel az idei tanévet. Sportiskolás tanulóink legkiemelkedőbb eredményeit is jutalmaztuk. A legkisebbek német nyelvi tudásukból láthattuk ízelítőt az első osztályos gyerekek szavalata mellett.
Egy újabb tanév, egy újabb kihívás kezdődött mindannyiuk számára, melyhez fogadják szeretettel a következő idézetet útravalóul: „Ne a változástól, az állandóságtól félj.”

Fényképek: >>>

 

Rózsa Judit Tündetanárnő

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .