vissza >>

A Kézilabda az iskolában elnevezésű program második éve működik iskolánkban. Ennek keretében idén a gyerekek már nemcsak edzettek, hanem versenyzési lehetőséget is kaptak.

Az U10-es leány korosztályban iskolánk 3-4. osztályos tanulói már két fordulót játszottak Budapesten. Február 6-án és 7-én kétnapos versenyen vettünk részt és a játék mellett Budapest nevezetességeit is megismertük. A második forduló fantasztikus körülmények között zajlott április 16-án (szombaton), a SPORT 11 sportkomplexumban, szintén Budapesten, a XI. kerületben. A két forduló eredménye: négy győzelem, egy döntetlent és két vereség. A harmadik fordulónak a Nemzeti Kézilabda Akadémia ad otthont Balatonbogláron június 16-án és 17-én. Az Magyar Kézilabda Szövetség csarnokavatóval egybekötött kézilabda fesztivált tervez, melynek részesei leszünk mi is. A három forduló utazási, szállási, étkezési és versenyzési költségeit teljes egészében az MKSZ állja.
Pappné Horváth Zsuzsanna

és

Papp Mihály

 pedagógusok

Sulikézi fesztivál01

Sulikézi fesztivál02

Sulikézi fesztivál03

Sulikézi fesztivál04

Sulikézi fesztivál05

Sulikézi fesztivál06

További fényképek:   Forrás: Papp Mihály és Pappné Horváth Zsuzsanna pedagógusok és a Magyar Kézilabda Szövetség Facebook oldala.