Sulikézi fesztivál

Sulikézi fesztivál 2016

A Kézilabda az iskolában elnevezésű program második éve működik iskolánkban. Ennek keretében idén a gyerekek már nemcsak edzettek, hanem versenyzési lehetőséget is kaptak.
Az U10-es leány korosztályban iskolánk 3-4. osztályos tanulói már két fordulót játszottak Budapesten. Február 6-án és 7-én kétnapos versenyen vettünk részt és a játék mellett Budapest nevezetességeit is megismertük. A második forduló fantasztikus körülmények között zajlott április 16-án (szombaton), a SPORT 11 sportkomplexumban, szintén Budapesten, a XI. kerületben. A két forduló eredménye: négy győzelem, egy döntetlent és két vereség. A harmadik fordulónak a Nemzeti Kézilabda Akadémia ad otthont Balatonbogláron június 16-án és 17-én. Az Magyar Kézilabda Szövetség csarnokavatóval egybekötött kézilabda fesztivált tervez, melynek részesei leszünk mi is. A három forduló utazási, szállási, étkezési és versenyzési költségeit teljes egészében az MKSZ állja.

Fényképek: >>>

 

Pappné Horváth Zsuzsannapedagógus
Papp Mihálypedagógus

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .