Poroszlón jártunk

Poroszlón jártunk 2015

Iskolánk Tehetséges Tanulókért Alapítványa kétnapos kirándulást szervezett Tiszafüredre és Poroszlóra 2015. október 3-4-én. Az ingyenes kirándulással 17 tanulót jutalmaztunk, akik kiemelkedő közösségi munkájukkal, az iskolai és városi ünnepségeken való színvonalas szereplésükkel, versenyeken elért szép eredményeikkel érdemelték ki a részvételt.
Az első napon elfoglaltuk szállásunkat a tiszafüredi Pepita Szállóban. Majd egy izgalmas délutánt töltöttünk az ország legnagyobb Kalandszigetén, ahol 140 játékelemből álló kötélpálya, 17 méter magas mászófal, kilátótorony, íjászpálya és még sok érdekes játék várta a gyerekeket.
Vasárnap Poroszlón jártunk a Tisza-tavi Ökocentrumban. Felmentünk a körpanorámás kilátótoronyba, ahonnan csodálatos kilátás nyílt a tóra. Gyönyörködtünk Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszerében, hüllő és kétéltű kiállításon vettünk részt. Természetfilmet néztünk a Tisza-tó élővilágáról a 3D moziban. A Tisza-tavon tett közel egyórás hajóút felejthetetlen élmény volt a gyerekek számára.  
A kétnapos kirándulás kellemes hangulatához hozzájárult a szép, napsütéses őszi időjárás is. A kora délutáni órákban, a Tavirózsa étteremben elköltött finom ebéd után fáradtan, de sok-sok új élménnyel gazdagodva indultunk haza. A kirándulást a civil szervezetek számára kiírt pályázaton nyert 250 000 Ft segítségével valósítottuk meg.

Fényképek >>>

Tompáné Mochnánszki Erzsébet
Tehetséges Tanulókért Alapítvány
Kuratóriumának elnöke

 

Tompáné Mochnánszki ErzsébetTehetséges Tanulókért Alapítvány Kuratóriumának elnöke

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .