Országos mezei futás diákolimpia


vissza >>

2015. április 14-én Gödöllőn immár 18. alkalommal találkoztak a magyar általános és középiskolás sportolók legjobbjai a mezei futó diákolimpia országos döntőjén.

Ez a megmérettetés több mint az atlétika vagy egy sport szakág viadala, sőt több mint egy atlétikai verseny. Az atlétikában jártas fiatalokon kívül számos más sportágban vitézkedő fiatal is képviseli magát bizonyítva felkészültségét.

Ahhoz, hogy ezen a versenyen az indulási jogot kiharcolják a versenyzők a megyei fordulón csapat 1.-2. vagy egyéni 1.-4. helyezést kellett elérni. 2015. március 20-án került sor a városi, körzeti mezei futásra Orosházán, ahol az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai 4 korcsoportban hat első, két második és két harmadik helyet szereztek csapatban, két első, négy második, öt harmadik helyet pedig egyéniben. Március 26-án szintén a bogárzói pályán bonyolították le a megyei versenyt, ahol csapatban két első, két második és egy harmadik helynek örülhettek a gyerekek, a felkészítők, a szülők egyaránt. A megyei eredmény alapján 3 csapat továbbjutott az országos versenyre, ahol a III.kcs. fiú csapat  kiemelkedő egyéni teljesítményekkel országos bajnok lett (Patyi Ákos, Túróczki Béla, Dobrai Dávid, Rafael István, Pádár Dániel), a II.kcs.-os lányok (Ádász Katalin, Kiss Katalin, Forrás Réka, Szenteczki Lili, Czinkota Kármen), és a III.kcs-os lányok (Nagy Anna, Bese Bettina, Ceglédi Kamilla, Czvalinga Edina, Paplukács Emília) is a középmezőnyben futottak be.

Felkészítő tanárok: Pappné Horváth Zsuzsanna, Marosvölgyiné Rideg Ágnes, Almási Gyula és Papp MihályAz eredményhez gratulálunk!Marosvölgyiné Rideg Ágnes

tanárnő

Orosháza, 2017. © Eötvös József Katolikus

Általános Iskola és Óvoda

Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda

5900, Orosháza Eötvös tér 2.

Igazgató: Bicsánszky József

Általános igazgatóhelyettes: Gombkötő Valéria

Igazgatóhelyettes: Korcsok Marianna

Óvodavezető: Szőke-Molnár Csilla

Vaszkán Gábor testnevelő tanár

Telefonszám: +3668411355

Fax: +3668512110

E-mail: titkarsag@eotvosoh.hu

Facebook: @eotvosoh.hu

YouTube: www.youtube.com

Sportiskola vezető:

Elérhetőségeink:

Eötvös Facebook Eötvös YouTube Eötvös instagram Eötvös G+ Sportiskola 2007 - 2017