Mazsorett XI. Siófoki Vándorkupa

Mazsorett XI. Siófoki Vándorkupa 001
(Mazsorett XI. Siófoki Vándorkupa)

2015. április 24-én rendezték meg a mazsorettek XI. Siófoki Vándorkupa Országos Versenyét, melyen az Orosházi NKC Mazsorett Twirling Sport Szakosztálya is részt vett iskolánk tanulóival. 23 település 56 csapata, mintegy 536 táncos érkezett a megmérettetésre. Ifjúsági korcsoport formációban, 1 bot kategóriában I. helyezést értek el a lányok.

A csapat tagjai:

Csanki Rebeka, Bugyi Zoé, Kádár Kamilla, Zétényi Barbara, Kálmán Dóra, Kruzsicz Tamara, Osztás Rebeka, Osztás Roberta, Horváth Dorisz, Vígh Napsugár, Vígh Vanessza, Becsei Réka, Farkas Modeszta, Juhász Gerda, Dimák Gabriella, Miklós Katalin és Tóth Zsanett.

Gyermek korcsoportban, 1 bot pom-pon, kiscsapat kategóriában a II. helyen végeztek a gyerekek.

A csapat tagjai:

Kappán Dorina Csenge, Lőrincz Dorina, Rajki Alida Stella, Várdai Krisztina, Csernus Dominika, Kalmár Zita és Oláh Eszter.

Ifjúsági korcsoportban, duó-trió, pom-pon kategóriában a III. helyet szerezte meg Kruzsicz Tamara és Kálmán Dóra.
További versenyzők, akik nagyon szép teljesítménnyel képviselték a szakosztályt: Birkás Veronika, Andó Alexandra, Ficzere Alexandra Zoé, Juhász Johanna és Székács Virág.
A felkészülés az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda keretein belül működik. Szeptembertől várjuk az érdeklődőket, a mazsorettezni vágyó gyerekeket.

 

Szabó Ferencszakosztály vezető

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .