Küldöttgyűlést Tartott Az MDSZ

Magyar Diáksport Szövetség-logo

A Magyar Diáksport Szövetség elnöksége „Diáksportért”  kitüntetést adományozott: Marosvölgyiné Rideg Ágnesnek, az orosházi Eötvös József Katolikus Általános Iskola testnevelő tanárának.
Több évtizede meghatározó egyénisége Békés megye diáksportjának. Orosháza körzeti versenyeinek szervezője, lebonyolítója. Aktivitása, a diák- és gyermeksport iránti elkötelezettsége, szakmai tudása példaértékű.
Gratulálunk a tanárnőnek!

Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Forrás:
http://www.mdsz.hu/hirek/mdsz/2016/05/26/kuldottgyulest-tartott-az-mdsz-3/


„Diáksportért” elismerés

Marosvölgyiné Rideg Ágnes
Munkahelye: Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda Orosháza
Beosztása: testnevelés - biológia-matematika szakos tanár

A javaslat indoklása:
24 éve tanárként dolgozik. Ez alatt az idő alatt több országos diákolimpiai bajnokot, helyezettet nevelt. Tagja az Orosháza Körzeti Diáksport Bizottság elnökségének, amelynek 3 éve elnöke. Tagja volt a Békés Megyei Diáksport Tanács, majd annak újjáalakulása után a Békés Megyei Diáksport Egyesület elnökségének. Munkahelyén a közoktatási típusú sportiskola vezetője, munkaközösség vezető. Valamennyi körzeti és Orosházán megrendezésre kerülő diáksport verseny szervezője, lebonyolítója. Vezeti a járás testnevelői munkaközösségét. Aktivitása, a diák- és gyermeksport iránti elkötelezettsége, szakmai tudása példaértékű.

A kitüntetés átadására az MDSZ 2016. május 25-i küldöttgyűlésén került sor.

 

Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .