Ismét kézilabda

handball-3113631_1280
(handball-3113631_1280)

Április hónap bővelkedett lány kézilabda mérkőzésekben, melyek a napokban zárultak le iskolánk számára. A IV. kcs-os lányok a selejtezőn Kalocsa csapata ellen kiharcolták maguknak a továbbjutást az országos elődöntőbe, melyet április 28-án a tatai edzőtáborban szerveztek meg. A hosszú út után a szerencse nem állt mellénk, mert a legerősebb csapatot kaptuk ellenfélnek, a tatabányai lányokat. A 2x20 percnyi játék után a hazaiak jutottak tovább a döntőbe, mi a 3. helyért játszhattunk a budapesti Hajós Alfréd Általános Iskola csapata ellen. Szoros mérkőzés után 1 góllal kaptunk ki, így IV. kcs-os lányaink a 4. helyen végeztek.
Április 30-án a hétfői játékosok közül többen ismét autóbuszba szálltak abból a csapatból, melyben hétfőn is játszottak. Az út Gyulára, a III. kcs-os  lány Kézilabda Diákolimpia megyei döntőjére vezetett. Bár a csapat létszáma 2 lány betegsége miatt 10 főre csökkent, de ez a lelkesedésüket nem befolyásolta, eredményüket ellenben igen. Első ellenfelünk a Békéscsaba csapata volt. Kemény küzdelem után ők jutottak tovább a döntőbe. A 3. helyért Újkígyós csapatát szorongattuk meg, akik a végjátékban 1 góllal jobbaknak bizonyultak. A III. kcs-os lányok a 4. helyen végeztek a megyei döntőben.
Köszönjük a felkészítést edzőiknek: Nagy Ferencnek és Marton Richárdnak.

Marosvölgyiné Rideg Ágnestanárnő

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .