Iskola kerítésének helyreállítása

A helyreállított iskolakerítés
(A helyreállított iskolakerítés)

A Kölcsey utca felöli meglehetősen nehéz betonkerítés a tél folyamán jelentős mértékben befelé dőlt.  A PET-BAU KFT nevében Busa Péter úr, a vállalat ügyvezetője vállalta, hogy térítési díj nélkül helyreállítják az eredeti állapotot. Első lépésként a külső oldalon oszloponként 1 m3 méretű gödröket ástak kézi erővel, majd az oszlopokat gépi erővel függőleges helyzetbe állították vissza.
Ezt követően gerendákkal támasztották meg az oszlopokat, majd belülről, az oszlopok mellé ugyancsak 1 m3–es gödröket ástak, és két db betonoszloppal megtámasztották a megdőlt oszlopok betonalapjait, végül a feltárt gödröket a támaszokkal együtt kiöntötték betonnal és helyreállították a talajt.
A munka két és fél nap alatt készült el, értéke közel félmillió forint.
Iskolánk valamennyi diákja és dolgozója nevében köszönöm a PET-BAU KFT ügyvezetőjének, Busa Péter úrnak az önzetlen segítséget, a gyors és szakszerű munkát, a balesetveszély elhárítását, az önkormányzati vagyon védelmét!

Megkülönböztetett tisztelettel:

Orosháza, 2015. április 21.

 

Bicsánszky Józsefigazgató

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .