Foci Torna Ákosért

foci torna Ákosért | eotvosoh © 2022
foci torna Ákosért

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy kisfiú aki ugyan abban az iskolában jár ahová Ákos is. Hazament ez a jótét lélek, Noé és elmesélte otthon, hogy hallott Ákos betegségéről, látta a kupakgyűjtő plakátot az iskolában és szeretné megkérni az édesapját, hogy segítsenek. Otthon összedugták a fejüket, majd megkerestek minket. Noé focizik így adott volt a téma. Az édesapa és a Pöttyös Optika tulajdonosai, mindent megtesznek, hogy ez a torna létre jöjjön és magas színvonalú legyen.
Apukájával leültünk beszélgetni, hogy nagyon szeretnének segíteni. Ne habozunk, fogadjunk el minden segítséget, hisz olyan helyzetben vagyunk jelenleg, mint kevesen, most az elfogadásnak van itt az ideje. Mi elmeséltük, hogy még Ákos betegsége előtt belekezdtünk egy nagyszabású felújításba és éppen a fenti fürdőszobát tervezzük (hogy Ákosnak ne kelljen a földszintre lejárni, hisz időnként a kemótól nagyon gyenge, néha a lépcsőzés is komoly feladat a számára - 30kg-val kezdtünk, a mai mérlegelésen 23,7 kg volt) és Ákos szobájának teljes felújítását, hisz más körülmények kellenek most még évekig neki, mint eddig voltak. Teljesen steril körülményeket csak kórházi keretek között lehet elérni, de egy teljesen átépített-megnagyobbított szobát szeretnénk neki létrehozni, ahol a világ előli bezártságát élvezheti ezen idő alatt amíg otthon vagyunk. Még legalább 2 évig nem mehet közösségbe - utána még 5 év mire kimondják, hogy teljesen gyógyult. Ezért, ehhez szeretnének segítséget nyújtani nekünk.
A torna keretén belül árverezés is lesz, az első aláírt mez fotója nemsokára felkerül a facebookra.
Végtelenül hálásak vagyunk, hisz egy ilyen önzetlen kezdeményezés nem kevés munkával jár.
Köszönjük az Eötvös József Katolikus Iskolának, hogy a sportcsarnokkal otthont ad a rendezvénynek.
Köszönjük ❤ ❤ ❤
Többen is kérdeztetek, a plakáton lévő számlaszám Csáki Ákos nevén van, nem alapítványi számlaszám. Direkt erre az eseményre nyitottuk, ez volt a szervezők kérése.

 

pöttyösoptika

 

 

Foci torna Ákosért | eotvosoh © 2022