Farsang

Farsang 2014
(Farsang 2014)

Február 28-án, iskolánk farsangján színvonalas, ötletes osztályprodukciók követték egymást. A hercegi udvartartás, a 8.a osztály tanulóinak bevonulása után bepillanthattunk a hercegség konyhájába, ahol az udvari konyha szakácsai sütöttek-főztek .Az ételek készítéséhez a lángocskákat táncukkal a 2.a osztály tanulói szolgáltatták. Az 1.a-sok, a kis kéményseprők  az udvari kéményeket tették rendbe. Külföldi vendégek is megtisztelték a farsangi mulatságot, akik be is mutatkoztak. Az 1. b osztály orosz táncot adott elő, a 2. b segítségével bepillanthattunk egy ír iskolai buliba. A 4. a rendhagyó esti meséje után megelevenedtek a mesék szereplői: a 3.b törpéi, a 4.b Pinokkiói. A 3. a-ból veszedelmes kalózok érkeztek, de félelemre senkinek nem volt oka.
Az 5. a tini tánca után jött egy öko-osztály, az 5. b, akik a PET palackokkal adtak elő egy hangulatos produkciót.
A 7. a cicababái után az egyéni jelmezesek vonultak fel a hercegi pár előtt.
A 6. b egy bajor sörtánccal lazított osztályfőnökük engedélyével. A 6. az osztály Michael Jackson emlékére készített koreográfiát. Majd a 8. b meglepetés zsáktánca zárta a gyerekek műsorát.
A rendezvény vendége volt a Candy Dance Crew csoport, bemutatkozásukat a tanári produkció követte  igazi boszorkányos sikerrel.  A hercegi pár kivonulása után a Napóleonnak öltözött  műsorvezető  a délutáni és esti mulatságra invitálta az udvar vendégeit és a szereplőket.
Igazi télbúcsúztató hangulatos délutánt részesei lehettek az érdeklődők.

Fényképek: >>>

 

Holecska Mirjamtanárnő

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .