Duatlon Megyei Diákolimpia

Duatlon Megyei Diákolimpia 2017. október 4.

Iskolánk négy teljes csapattal vett részt első ízben a versenyrendszerbe három év után visszakerülő sportágban, ahol a gyerekeknek futás- kerékpározás-futás sorrendben kellett teljesíteni a távokat, ami rendkívül színvonalasra sikerült. A Gyulán megrendezett versenyre autóbusszal utaztunk el, a 16 db kerékpárt pedig az Orosházi Női Kézilabda Club felajánlásában egy furgonnal szállítottuk el, mely gesztusért ismét köszönetünket fejezzük ki!
Az egy hónapon át tartó rendkívül kemény felkészülés eredményeként tanulóink várakozáson felül szerepeltek, hiszen 4 csapatunk közül 3 aranyérmes-, 1 pedig ezüstérmes pozícióban zárt, egyéniben pedig 1 arany-1 ezüst és 3 bronzérmet szereztünk.

Eredmények:

III. kcs. fiú csapat Megyei Diákolimpia Bajnok!
Csapattagok (zárójelben az egyéni beérkezési sorrend): Lukács Jenő (Megyei Diákolimpia Bajnok!), Nánási Máté (III.), Karsai Alexander (5.) és Harmati Zoltán (7.). 9 pont

III. kcs. lány csapat Megyei Diákolimpia Bajnok!
Csapattagok: Ádász Katalin (III.), Gábor Kata (4.), Prozlik Titanilla (8.) és Patyi Anna (11.).
15 pont

IV. kcs. fiú csapat: Megyei Diákolimpia Bajnok!
Csapattagok: Bordás István (II.), Fekete Bence (III.), Jónás Bence (4.) és Jónás Balázs (19.).
9 pont

IV. kcs. lány csapat: II. hely
Csapattagok: Ravasz Klaudia (4.), Gubacsi-Bok Zsófia (7.), Czinkota Kármen (9.) és Kiss Katalin (11.).
20 pont

Ezúton mondunk köszönetet a különböző egyesületeknek az ott zajló szakmai munkáért, amely tanulóink állóképességében mutatkozott meg leginkább, illetve azért a példaértékű összefogásért, amely végig jellemezte diákjaink felkészítésében tett erőfeszítéseinket!
A versenyzőket Vaszkán Gábor és Almási Gyula testnevelők készítették fel.

Fényképek >>>

Vaszkán Gáborsportiskola vezető

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .