Atlétikai Ügyességi Csapatbajnokság

megyei diákolimpiai döntő

Sport 3340598 1920
Atlétikai Ügyességi Csapatbajnokság | eotvosoh © 2020

Október 1-jén került megrendezésre Békéscsabán az Atlétikai Ügyességi Csapatbajnokság megyei diákolimpiai döntője. Iskolánk 4 csapattal, összesen 14 tanulóval mérettette meg magát a versenyen. Összességében pozitív élményekkel és egy szép ezüstéremmel térhetett vissza a csapat Orosházára.

A lány kislabdahajítóinknak - akik közül volt, aki kisebb sérüléssel is küzdött - nem sikerült beférni az első 5 helyezett közé az igen erős és népes mezőnyben.
A csapat tagjai: Gábor Kata Lili, Fejes Viktória Luca, Harsányi Viktória Hanna, Hankó Gréta

A lány súlylökő csapat egy kevéssel lemaradva a dobogóról a 4. helyen végzett. Több, mint ígéretes az elért eredmény és a helyezés is a jövőre nézve, ugyanis ez a csapat szinte teljes létszámmal együtt marad a következő évben is.
A csapat tagjai: Fejes Viktória Luca, Hankó Gréta, Harsányi Viktória Hanna, Kungli Jázmin Noémi, Nagy Liána

A fiú kislabdahajítóinkat a verseny előtt a dobogó valamelyik fokára vártuk. A várakozásoknak megfelelően a csapatnak sikerült is megszereznie a 2. helyet. A fiúkban maradt némi hiányérzet, mivel mindannyian tudásuk alatti eredményeket értek el aznap, ettől függetlenül az ezüstérem nagyon szép eredmény.
A csapat tagjai: Kozák Gábor, Tóth Balázs, Tóth Attila Tamás, Hevesi Bence, Tóth Nándor János

A fiú súlylökők versenyében jött össze talán az egyik legkiegyensúlyozottabb mezőny. Ezt pontosan tükrözi csapatunk elért eredménye is, akik úgy szerezték meg az 5. helyet, hogy 1!!!, illetve 3!!! cm-rel maradtak csupán le az őket megelőzőektől, így a dobogóról is.
A csapat tagjai: Tóth Nándor János, Hollósi Henrik Botond, Tóth Attila Tamás, Halász Noel, Farkas Krisztián Erik

Felkészítő pedagógusok: Almási Gyula, Gönci Tibor

Gratulálunk a helyezetteknek és minden résztvevőnek!

 

Gönci TiborTanár