Atlétika országos eredmények

running-people

Az elmúlt tanévhez hasonlóan idén is Székesfehérváron a Bregyó Közi Atlétikai Centrumban rendezték meg az atlétika döntőket. A város második alkalommal adott otthont a Diákolimpia atlétikai küzdelmeinek, viszont először költözött Fehérvárra a teljes atlétikai pályabajnokság versenysorozata, az „Atlétika ünnepe” rendezvény keretében. Ebben a létesítményben versenyezni igazi élményt jelent minden kisdiák számára, hiszen stadionjában évről évre világklasszis versenyzők állnak rajthoz és az idei évben is világ és olimpiai bajnokok sora jelezte részvételét a Gyulai István Memorial Nemzetközi versenyre. Ez a környezet, a stadion atmoszférája mindenképpen motiváló a diákolimpikonok számára.

Iskolánk tanulói is részesei voltak ennek az eseménysorozatnak 2016. május 30-án. A békéscsabai megyei versenyen elért eredményeik alapján meghívást kaptak sportolóink az országos megmérettetésre, ahol nagyon szép eredményeket értek el.

Bajkán Laura (8.b osztály) immár harmadik alkalommal harcolta ki az indulás jogát az országos versenyen kislabdahajításban. Az idei tanévben a 10. helyen végzett.

Csizmadia Fanni (8.b osztály) súlylökésben érte el a nevezési szintet, és  a 9. helyet szerezte meg.

Salka Olivér (7.b osztály) 60 m-es síkfutásban, míg Bese Bettina (7.b osztály) 1500m- es síkfutásban ért el szép eredményt.

A III.kcs.-os 4x100m-es váltónk (Mihalik Vincent, Szűcs Balázs, Brebovszky Zoltán, Salka Olivér) a középmezőnyben futott be a sikeres váltások eredményeként.

A IV.kcs.-os 4x1000m-es váltó (Horváth Tamás, Dobrai Dávid, Patyi Ákos, Túróczki Béla) nagy hajrá után 12.39-es időeredménnyel a 7. helyen ért célba.

 

Marosvölgyiné Rideg Ágnestanárnő

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .