Asztalos Annamária

Musztáng Lovas Iskola és Póni Klub tagja

Lovaglás Asztalos Annamária 005
(Asztalos Annamária)

Asztalos Annamária, iskolánk  4. a osztályos  tanulója a Musztáng Lovas Iskola és Póni Klub tagja. 2014-ben több megmérettetésen vett részt lovaglásban: iskolás, lépő és ügető versenyszámokban.

Eredményei a következők:
Június 8-án Békéscsabán, iskolás, lépő kategóriában az 5., iskolás, ügető kategóriában a 8. helyen végzett. Július 19-én Békéscsabán, iskolás, lépő kategóriában 3., iskolás, ügető kategóriában  10. lett. Június 22-én Orosházán,  iskolás, lépő kategóriában 1., iskolás, ügető kategóriában a 8. helyet szerezte meg. Augusztus 24-én Békésen, az iskolás, lépő, valamint az iskolás, ügető kategória 2. helyezettje. Szeptember 21-én Pósteleken rendezték meg a Békés Megyei Gyerekügyességi Bajnokság utolsó fordulóját, egyben a bajnokavatást is megtartották. Tizenkét kategóriában álltak rajthoz a lovasok. A verseny ezüstérmese Annamari lett. Minden alkalommal szülők, nagyszülők óvó tekintete, barátok, csapattársak szurkolása segítette, bátorította a versenyzőket.

Gratulálunk Annamáriának és edzőjének,
Csontos Dominikának!

 

Holecska Mirjamtanárnő

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .