Adj egy ötöst pályázat

Egy jó csapat, egy jó csapatmunka és egy szuper pályázat közös sikere az Eötvösben

Adj 1 ötöst 002
Adj egy ötöst pályázat

Adj 1 ötöst 002

Évek óta folyamatosan fut egy különleges pályázat a Salva Vita Alapítvány és a Szerencsejáték Zrt. gondozásában. Mi – az Eötvös iskola akkor még 7.a osztályos tanulói – 2019 szeptemberében szereztünk róla tudomást.
Az „Adj egy ötöst!” címre hallgató pályázathoz kell egy összehangolt csapat, jó szervezőkészség és egy mentor, aki vállalja, hogy gondozza a pályázatot. Még akkor ősszel összeállt a programtervünk, melynek keretei között több alkalommal élménydús, közös programot szerveztünk 4 korlátozottsággal élő személlyel.
A pályamunkánkkal bekapcsolódtunk iskolánk Egészségnevelési napjába, majd közös Karácsonyi teadélután és közös filmnézés következett. Az iskolai Farsangra is együtt készültünk, melynek eredményeképpen egy fergeteges, jó hangulatú, sok elismerést kapó produkció született. Zárásként – a korlátozott társainkért tartott - közös misén szerettünk volna részt venni, de sajnos közbe jött a világjárvány. De ezt is megoldottuk. Egy meghatározott időpontban egyszerre, egy online felület segítségével közös fohászt juttattunk az éterbe, hogy a Teremtő Erő segítségét kérjük egymásért. Terveink között szerepelt az is, hogy a következő tanévben – a pályázat eredményétől függetlenül – folytatjuk a közös programokat. Sajnos a járványhelyzet ezt sem tette lehetővé. De nem adjuk fel, tavasszal még lehet esély a folytatásra!

2020. november 9-én hatalmas öröm ért bennünket, megkaptuk az eredményt:

„Gratulálunk, a Szem - lélet(k) - formálók című pályaművük a 2019/2020. évi Adj Egy Ötöst! program győztes pályaműve lett!”

 

Ezzel osztályunk 400 ezer Ft. nyereményhez jutott, melyet osztálykirándulásra fordíthatunk.

Köszönjük a közös munkát Rucz Éva kerekesszékes volt tanítványunknak, Pap Leila mozgáskorlátozott volt tanítványunknak, Vranka Viktor kerekesszékes történelem-etika szakos tanárnak és Bodnár Attila látássérült programozónak!
Köszönjük a segítséget a vakfoci megismertetéséért Tóth Gábor látássérült jogászhallgatónak és Sas Sándor kerekesszékes erőemelőnek, aki zenéjével támogatta programunkat!
Köszönjük a szülők és iskolánk valamennyi dolgozójának lelkesítését és támogatását!

a 8.a osztály nevében: Rózsa Judit Tünde mentor-osztályfőnök

Rózsa Judit Tündementor-osztályfőnök

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.