Felbecsülhetetlen értékek Erdélyben

Az orosházi Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda 45 hetedik osztályos tanulója utazhatott a Határtalanul! pályázati programmal Erdélybe.
Az iskola egy sikeres pályázat, a HATÁRTALANUL! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek keretében lehetőséget kapott az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával arra, hogy külföldi utazást tegyen Erdélybe 45 hetedikes tanulóval és 4 pedagógussal. Ennek időpontja 2018. május 8-12. volt. A pályázati program címe: Felbecsülhetetlen értékek Erdélyben A projekt száma: HAT-17-01-2017-00106. Támogató az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. A támogatás összege: 2 432 635 Ft. A kirándulás célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülése. A kirándulás állomásai: Első nap: Arad-Déva-Segesvár-Ivó. Második nap: Székelyudvarhely-Máréfalva-Homoródfürdő-Madarasi Hargita. Harmadik nap: Szováta-Parajd-Korond-Farkaslaka-Zetelaka. Negyedik nap: Szejkefürdő-Zeteváralja-Gyilkos-tó -Békás-szoros. Ötödik nap: Kolozsvár-Csucsa-Nagyszalonta-Orosháza. A hazaérkezést követően értékelő órákon összegezzük élményeiket, majd projektnapot tartunk. Sosem feledhető élményekkel gazdagodtak a kirándulás résztvevői.

Fényképek >>>

Holecska Mirjamtanárnő

Légy te az első hozzászóló

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..