10. Eötvös bál

10. Eötvös bál

„ Az az igazi élet, amiben jókedv, énekszó, tánc és muzsika van.”

Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda április 11-én rendezte meg a sportcsarnokban már hagyományt jelentő 10. Eötvös bált. Az est bevételével iskolánk hagyományőrző programjait, valamint diákjaink jutalmazását kívánja támogatni.
A vacsora és a báli mulatság előtt tanulóink műsorán szórakoztak a jelenlévők. Bicsánszky József Igazgató Úr ünnepi köszöntője után Albert Fruzsina 8. b osztályos tanulónk és párja, Oláh Levente Máté keringőjét láthattuk. Április 11-én ünnepeljük a Költészet napját, mely alkalomból Berta Réka és Selinger Róbert előadásában irodalmi gyöngyszemeket hallhattunk. Az 5.a osztályosok, az iskolai farsangon sikeres fekete-fehér táncukkal kedveskedtek a vendégeknek. Az Eötvös bált a végzős diákok gyönyörű angol keringője nyitotta meg, melyet a Szépség és a Szörnyeteg című rajzfilm ihletett. A történetet musical változatban a Budapesti Operett Színház is feldolgozta és évek óta teltházzal játssza. A koreográfiát összeállította és betanította Rózsa Judit tanárnő. A szereplők ruháinak új kiegészítőit – néhány szülő segítségével - Molnár Györgyi, iskolánk szülői munkaközösségének vezetőségi tagja készítette. A tánc után ízletes falatok, tánc, tombola, majd hajnalig tartó vidám mulatozás következett.

Fényképek: >>>

 

Holecska Mirjamtanárnő

Legyél te az első, aki hozzászól

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .